skip to Main Content

Volledige renovatie van een nieuwe Centrale Sterilisatie Afdeling op de locatie Serruys te Oostende. Project bestaande uit volledige sloop en wederopbouw van de souterrain verdieping waar het CSA gepland is.

De toename van de dagchirurgie en de toename van de endoscopische ingrepen hebben ertoe geleidt dat de CSA afdeling bij het Henri Serruys dringend aan renovatie toe was. Door het aanbod van veel meer complex instrumentarium op de CSA is besloten om een complete vernieuwbouw uit te voeren. Deze vernieuwbouw is in 2016 doorgevoerd.

Opdrachtgever:
Az Sint-Jan te Brugge, Campus Henri Serruys te Oostende.
Gebruiker:
Centrale Sterilisatie afdeling Campus Henri Serruys.
Architect / adviesbureau:
Boeckx architects, part of Detoo te Oostende.
Bouwer:
Wycor te Wetteren.

Rol Mardoors schuifdeursystemen:
Tijdens het ontwerpproces heeft Mardoors het ziekenhuis geadviseerd over de inpassing van de schuifdeursystemen op de plattegrond. Ook is geadviseerd om automatische in de wand schuivende deursysteem te gebruiken om meer toegankelijkheid te creëren. Verder zijn volledig in de wand wegschuivende deursystemen toegepast om meer effectieve vierkante meters te creëren. Voor de hele brede deursystemen zijn de Mardoors Frontcare systemen geadviseerd en toegepast.

Mardoors heeft voor deze vernieuwbouw haar Mardoors Easycare Manual, Mardoors Easycare Automatic, Mardoors Frontcare Manual en Mardoors Frontcare Automatic geleverd, gemonteerd en ingeregeld. Ook zijn tussen deze deursystemen verschillende sluisfuncties gecreëerd. Tevens verzorgt Mardoors het regulier periodiek onderhoud op de automatische systemen.

Meer weten over onze projecten?

Of een referentie bezoek aanvragen?
Neem direct contact met ons op.

Back To Top