skip to Main Content

Waarom we het doen

Iedereen zou moeten kunnen genieten van de voordelen van schuifdeursystemen in zijn of haar leef- en werkomgeving!

Mardoors is een proactieve organisatie die haar zakenrelaties betrouwbaarheid en partnerschap biedt op het gebied van afwerkings- en doorgangsoplossingen (binnen-binnen) waarbij innovatieve oplossingen een onderscheidende rol spelen. Mardoors kenmerkt zich door haar proactieve rol in de communicatie van en naar haar directe- en indirecte klanten. Wij geloven dit: “Mensen kopen niet wat je doet, ze kopen waarom je het doet”.

Wat we doen

  • Wij denken mee met innovatieve oplossingen en met de budgettering van het geheel;
  • Wij helpen met het opstellen van de technische omschrijvingen en het maken van de technische tekeningen (al dan niet 2 of 3D).
  • Dit alles wordt door onze account managers in goede banen geleid. Onze adviseurs zijn verantwoordelijk voor het complete proces van initiatief tot en met oplevering van de door Mardoors geleverde producten aan de opdrachtgever.

Hoe we het doen

Uiteraard worden onze account managers gedurende deze trajecten ondersteund door zeer bekwame collega’s. Een ieder specialist op zijn of haar eigen vlak. Zo zullen technische omschrijvingen door onze specialist op het gebied van bestekken worden opgesteld en tekeningen door onze BIM specialist worden gemaakt.

Voor u als klant is er echter maar één aanspreekpunt en dat is wel zo makkelijk. De communicatie zal altijd worden verzorgd door de voor u bekende adviseur. Zo wordt voorkomen dat er langs elkaar heen wordt gecommuniceerd en kunnen we waarmaken wat er in de voorfase met u is overeengekomen.

Bij Mardoors geloven wij in 5 kernwaarden die centraal staan bij alles wat we doen:

 

Betrouwbaar: afspraak is afspraak, we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

 

Partner: we luisteren goed en denken met u mee. Zo zorgen we samen met u voor de juiste oplossing voor uw doorgangen.


Innovatief: 
wij zijn altijd op zoek naar nieuwe technologieën en afwerkingen. De deur moet passen in het nieuwste ontwerp of wilt u elk jaar een ander motief? Dat kan!

 

Dynamisch: we volgen de eisen en marktonwikkelingen op de voet en zorgen dat we klaar zijn voor de toekomst. Zowel in renovatie als nieuw te bouwen projecten.

 

Maatschappelijk verantwoordelijk: we leveren producten met een lange levensduur en helpen onze doelgroepen aan een grotere bewegingsvrijheid. Wij vinden dat we een bijdrage moeten leveren aan onze toekomst en die van onze kinderen.

Marc Verhelst

Marc Verhelst

Schuifdeursystemen Specialist
Saskia

Saskia Randewijk

Schuifdeursystemen Specialist

Graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Back To Top