skip to Main Content
Sint Jozefoord te Nuland

Sint Jozefoord, gelegen in de gemeente ‘s-Hertogenbosch in de bossen bij Nuland, biedt verpleeghuis- en verzorgingshuiszorg aan ouderen.  Na oplevering en inhuizing van de nieuwbouw, is de renovatie van de afdeling Torenzicht van start gegaan.

Ook deze afdeling is volgens de laatste inzichten van zorg uitgevoerd, waarbij kwaliteit van leven centraal staat. Bewoners en cliënten wonen in kleinschalige woongroepen en blijven zo lang mogelijk actief door datgene te doen wat zij nog zelf kunnen. De zorg en ondersteuning die geboden worden, sluit aan bij de visie van Sint Jozefoord waarbij het hoofddoel kwaliteit van leven is. Mardoors is blij daar een praktische bijdrage aan te kunnen leveren met haar lichtgewicht schuifdeur systemen.

Opdrachtgever:
Sint Jozefoord
Gebruiker:
Sint Jozefoord
Bouwer:
Bouwbedrijf Gebroeders Van Herpen


Rol Mardoors Schuifdeursystemen:
Tijdens het ontwerptraject heeft Mardoors de opdrachtgever geadviseerd over de inpassing van Schuifdeuren op de plattegrond. Juist door de toepassing van in de wand schuivende systemen zijn met minder vierkante meters meer effectieve meters gerealiseerd.
Mardoors heeft voor dit gebouw in de badkamers van de appartementen haar Mardoors Easycare Manual en Frontcare Manual systemen geleverd en gemonteerd.

Back To Top