skip to Main Content
Anphia Ziekenhuis Breda

Nieuwbouw Hybride Hartcatheterisatiekamer, Amphia Ziekenhuis te Breda.

In een zeer korte periode van 2 maanden is een compleet ingerichte en werkende hybride HCK neergezet. De hybride HCK (hybride tussen OK en HCK) is speciaal ontworpen voor ingrepen op het snijvlak van interventie cardiologie en cardiochirurgie. De nieuwe kamer voldoet aan de hoge eisen die de nieuwste behandeltechnieken aan steriliteit en luchtkwaliteit stellen. Ook de invasieve ingrepen (bij implantatie van of vervanging van leads/ICD’s/PM’s) kunnen nu onder OK condities uitgevoerd worden.

Opdrachtgever: 
Siemens Healthcare
Gebruiker:
Amphia Ziekenhuis
Architect / adviesbureau:
Bussman Medical & Research
Bouwer:
Bussman Medical & Research

Rol Mardoors Schuifdeursystemen:

Door de zeer korte bouwtijd was met name de levertijd voor dit project een grote uitdaging. Om de doorlooptijd te verkorten is in een zeer vroeg stadium overleg gevoerd met de betrokken partijen om de verschillende bouwstromen zoveel mogelijk op elkaar af te stemmen. Door de korte lijnen tussen werkvoorbereiding en productie zijn de schuifdeursystemen in zeer korte tijd geleverd.

Door Mardoors zijn in dit project een viertal schuifdeursystemen gerealiseerd. Naast de Mardoors Highcure Automatic zijn de Mardoors Highcure Automatic Radiation en Mardoors Highcure RF60 Automatic bij dit project ingezet. Tevens zijn tussen de schuifdeursystemen en draaideursystemen sluisfuncties in werking gesteld om de hygiënische veiligheid zoveel mogelijk te waarborgen.

Meer weten over onze projecten?

Of een referentie bezoek aanvragen?
Neem direct contact met ons op.

Back To Top