skip to Main Content

Servicecentrum Het Laar in Tilburg heeft 163 appartementen verbouwd, waardoor ze een moderne uitstraling krijgen en het leefgenot voor ouderen wordt vergroot.

Elke etage werd binnen een maand opgeleverd met nieuwe appartementen. In dat tijdsbestek stonden telkens drie weken voor de renovatie en een week voor de verhuizing. De bewoners hoefden tijdens de renovatie Het Laar niet te verlaten.

Opdrachtgever:
Heerkens van Bavel Bouw
Gebruiker:
Servicecentrum Het Laar
Architect / adviesbureau:
Aerde Advies & Bouwmanagement
Bouwer:
Heerkens van Bavel Bouw

Rol Mardoors Schuifdeursystemen:
De schuifdeur systemen van Mardoors in bad- en slaapkamers zorgen voor flexibiliteit in de appartementen van Het Laar te Tilburg. Volgens de bewoners, lijken de appartementen nu ineens veel groter, dit komt met name door de ruimtewinst die onze schuifdeuren geven.

Mardoors heeft voor dit gebouw haar Mardoors Easycare Manual en Frontcare Manual systemen geleverd en gemonteerd.

Meer weten over onze projecten?

Of een referentie bezoek aanvragen?

Back To Top