skip to Main Content

Producten

Luchtbeheersing, procesbeheersing, hygiëne en bedrijfszekerheid. Belangrijke argumenten om te kiezen voor de luchtdichte Mardoors schuifdeursystemen. Of u nu een opdek ruimte, operatiekamer, intensieve zorg, röntgenkamer, apotheek, spoedeisende hulp of andere geconditioneerde ruimte aan het bouwen bent, onze producten voldoen aan de  eisen.

Iedereen een schuifdeur

Luchtdicht, hygiënisch en plaats besparend. Een Mardoors Highcure kan uw werk een stuk eenvoudiger maken. Daarom vinden wij dat iedereen die werkzaam is in een cleanroom, operatiekamer, laboratorium, intensive care gebruik moet kunnen maken van automatische luchtdichte schuifdeursystemen.

 Wij zijn Mardoors

Vindt u het prettig om als klant centraal te staan? Mardoors zorgt hiervoor met haar unieke projectbenadering. Bij de ontwikkeling van een gebouw of ruimte adviseren wij op het gebied van het gebruik van de effectieve vierkante meters, het gebruik van materialen en de optimale routing. Dit combineren we met de wensen en eisen van de gebruikers en zo komen we tot de perfecte oplossing voor de gewenste functionaliteit.

Back To Top