skip to Main Content

Producten

De deur van de toekomst schuift en komt van Mardoors. Mensen willen langer zelfstandig blijven wonen, huishoudens worden steeds kleiner, levensloop bestendig bouwen neemt steeds concretere vormen aan. In de wand schuivende deuren leiden tot optimale benutting van de ruimte en minimaal verlies van vloeroppervlak! Het Mardoors Easyslide schuifdeursysteem draagt bij aan het langer zelfstandig wonen van mensen, zelfs met verminderde mobiliteit.

Iedereen een schuifdeur

Duurzaam en levensloop bestendig. Een schuifdeur kan het leven een stukje makkelijker maken. Daarom vinden wij dat iedereen schuifdeuren zou moeten kunnen gebruiken. Levensloop bestendige woningen zijn woningen waar je een veel langer periode van je leven kunt doorbrengen. Goed voor mensen en voor het milieu.

 Wij zijn Mardoors

Vindt u het prettig om als klant centraal te staan? Mardoors zorgt hiervoor met haar unieke projectbenadering. Bij de ontwikkeling van een gebouw of ruimte adviseren wij op het gebied van het gebruik van de effectieve vierkante meters, het gebruik van materialen en de optimale routing. Dit combineren we met de wensen en eisen van de gebruikers en zo komen we tot de perfecte oplossing voor de gewenste functionaliteit.

Back To Top