skip to Main Content

Ontwerpen met hermetische schuifdeursystemen is duurzaam bouwen.

Duurzaam bouwen en ontwikkelen is nog belangrijker wanneer het gaat om ruimtes die intensief worden gebruikt. Denk aan ziekenhuizen, laboratoria en de farmaceutische industrie. Het zijn veelal de productieruimtes in een ziekenhuis waar patiënten worden behandeld of geopereerd en aansluitend worden verzorgd of productieruimtes waar zeer hoog hygiënische processen plaatsvinden. In deze ruimten is de logistieke inrichting bepalend voor het uiteindelijk resultaat. Door rekening te houden met logistieke stromen binnen en net buiten de ruimten kan men met minder kubieke meters bouwen, dat is duurzaam!

Door het gebruik van hermetische schuifdeursystemen blijft de toegankelijkheid gewaarborgd en kan het effectieve vloeroppervlak nog verder verhoogd worden. Naast de winst van de effectieve vierkante meters wordt ook de luchtkwaliteit gewaarborgd. Er is geen luchtverlies langs de gesloten schuifdeuren. Door een slimme aansturing en koppeling van de deur aan de ruimte-beheerssystemen kan het luchtgebruik zelfs nog verder worden geoptimaliseerd.

Duurzame deuren zijn automatische hermetische schuifdeuren.

Nooit meer in de achteruit.

Daarom zeggen wij, iedereen zou schuifdeuren moeten hebben, prettig om mee te werken, maar ook erg prettig in je werkomgeving. Een schuifdeur zit nooit in de weg, je krijgt hem nooit in je gezicht en hij slaat niet tegen kostbare apparatuur of staat nooit in de weg. Voordeel is dat zelfs wanneer je met bedden en apparatuur beweegt, je altijd makkelijk de schuifdeur kunt openen. De schuifdeur beweegt altijd voor je langs. Je hoeft dan ook nooit meer “in de achteruit” maar kan gewoon je beweging voortzetten.

Licht bedienbaar voor iedereen.

Een schuifdeur heeft geen kracht nodig. Automatisch bediend is natuurlijk helemaal gemakkelijk, maar ook onze handbediende systemen zijn super licht en gemakkelijk in het gebruik. Zelfs wanneer je niet zoveel kracht in je armen en handen hebt, omdat je je handen vol hebt.

Daarom vinden wij: Iedereen een schuifdeur!

Weten waarom schuifdeuren zo schoon zijn?

Onze experts vertellen u graag meer over onze hermetische oplossingen.

sliding in to the future met schuifdeuren van Mardoors
Back To Top