skip to Main Content

Producten

Luchtbeheersing, procesbeheersing, hygiëne en bedieningsgemak. Belangrijke argumenten om te kiezen voor de luchtdichte schuifdeursystemen van Mardoors. Bent u bezig met een cleanroom, productieruimte, apotheek of andere geconditioneerde ruimte? Onze deursystemen voldoen aan de specifieke eisen die van toepassing zijn.

Iedereen een schuifdeur

Luchtdicht, hygiënisch en plaats besparend. Een Mardoors Highcure kan uw werk een stuk eenvoudiger maken. Daarom vinden wij dat iedereen die werkzaam is in een cleanroom, operatiekamer, laboratorium, intensive care gebruik moet kunnen maken van automatische luchtdichte schuifdeursystemen.

 Wij zijn Mardoors

Vindt u het prettig om als klant centraal te staan? Mardoors zorgt hiervoor met haar unieke projectbenadering. Bij de ontwikkeling van een gebouw of ruimte adviseren wij op het gebied van het gebruik van de effectieve vierkante meters, het gebruik van materialen en de optimale routing. Dit combineren we met de wensen en eisen van de gebruikers en zo komen we tot de perfecte oplossing voor de gewenste functionaliteit.

Back To Top