skip to Main Content

Producten

Ruimtewinst, bedieningsgemak, hygiëne en bedrijfszekerheid. Daarom kiezen mensen voor onze in de wand schuivende systemen. Door het uitblinken in bedieningsgemak is dit schuifdeur type bijzonder goed toepasbaar in patiëntenkamers, natte cellen, behandelruimtes en toiletten. Maak ook kennis met onze RVT-care schuifdeur systemen, deze zijn verdiepingshoog en met een simpele handbeweging maakt u de volledige natte cel toegankelijk voor de cliënt of het verzorgend personeel.

Iedereen een schuifdeur

Duurzaam en levensloop bestendig. Een schuifdeur kan het leven een stukje makkelijker maken. Daarom vinden wij dat iedereen schuifdeuren zou moeten kunnen gebruiken. Levensloop bestendige woningen zijn woningen waar je een veel langer periode van je leven kunt doorbrengen. Goed voor mensen en voor het milieu.

 Wij zijn Mardoors

Vindt u het prettig om als klant centraal te staan? Mardoors zorgt hiervoor met haar unieke projectbenadering. Bij de ontwikkeling van een gebouw of ruimte adviseren wij op het gebied van het gebruik van de effectieve vierkante meters, het gebruik van materialen en de optimale routing. Dit combineren we met de wensen en eisen van de gebruikers en zo komen we tot de perfecte oplossing voor de gewenste functionaliteit.

Back To Top